Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for www.anitasunikkeunivers.dk


Generelle oplysninger


Firma:

Anitas Unikke Univers (www.anitasunikkeunivers.dk)

Rådhusgade 88

8300 Odder

Danmark

E-mail: anita@hummelshoj.net

Telefon: +45 28 74 00 02


Betaling


www.anitasunikkeunivers.dk kan der betales på følgende måder:

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal (kommer)
  • Mobile Pay (gælder kun ved afhentning på adressen: Rådhusgade 88, 8300 Odder, DK)

Ved betaling med PayPal betales et gebyr på 2,60 DKK. Beløbet hæves først fra din konto, når varerne sendes fra webshoppen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Levering og fragt


Jeg tilbyder fri fragt ved køb for over 649 DKK. Fragtprisen ved varer købt til en pris under 649 DKK, er 49 DKK uafhængig af forsendelsens vægt.


Levering sker hurtigst muligt, og normalt indenfor 2-7 hverdage. Alle forsendelser sker med DAO/ GLS/ Post nord. Du kan dog også hente dine varer, men kun med forudgående aftale, på adressen: Rådhusgade 88, 8300 Odder, Danmark.  

Jeg fratager mig ansvaret for varens stand fra forsendelsestidspunktet. Det betyder at køber hæfter for ansvaret for varen, fra forsendelsestidspunktet til og med tidspunktet for varens overdragelse til køber.


Fortrydelsesret


Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.anitasunikkeunivers.dk. Fortrydelsesretten frafalder 14 dage efter den dag, du har modtaget varen. Du skal altså inden 14 dage fra modtagelsesdagen, give mig besked om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal du sende til på mail til anita@hummelshoj.net. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte den standartfortrydelsesformular, der er vedlagt din forsendelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fortrydelsesfristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Returnering


Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt mig, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returneringer er du ligeledes også ansvarlig for, at varen er forsvarligt pakket ind, ligesom du også bærer ansvaret for varen, fra tidspunktet for varens returnering, og til jeg har modtaget den. Udgifterne for returnering forventes højest at beløbe sig til 49 DKK.


Jeg modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen eller til Pakkeshop UNOkiosken, Rådhusgade 79, 8300 Odder. Dvs. jeg modtager ikke pakker uden omdeling eller pr. efterkrav, med undtagelse af pakker sendt til nævnte pakkeshop UNOkiosken.

Du hæfter for varens stand når du sender retur, hvilket indebærer eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå og vurdere varens art, egenskaber og måden den fungerer på. Du kan altså med andre ord, prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis jeg vurderer at varen er prøvet mere en som beskrevet ovenfor, eller er direkte beskadiget, betragter jeg varen som brugt, og du vil derfor blive frataget retten til at få købsbeløbet retur.  


Hvis du ønsker købsbeløbet tilbage for varen, må varen derfor kun være prøvet, som du ville i en fysisk butik, og derfor må ingen former for emballage heller ej være brudt og varen må ikke være taget i egentlig brug.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage til:

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Rådhusgade 88

8300 Odder

Danmark


Tilbagebetaling


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage som du har indbetalt. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger tilbage modtaget fra dig, i forbindelse med den omhandlende forsendelse, herunder også leveringsomkostningerne. Dette sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder, senest 14 dage fra den dato, hvor jeg modtager forsendelsen retur og dermed også din meddelelse om at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og fortryde den indgået aftale. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.