Om Anitas unikke univers

Om mig...


Kender du typen, der er god til at brænde for idéen og, som ofte kan se tingene fra mange vinkler? Typen, som altid gennem livet er landet i en eller anden form for ledende position og derfor er rig på (selv)ledelseserfaring? Typen, der både kan være det brusende hav og det stille dybe vand og derfor kender mange aspekter af livet? Det er mig.


Jeg tror på mig selv og jeg tror på dig.


Derfor, er jeg klar til at hjælpe dig, når du er klar til at skabe forandring. Jeg er til stede og er nærværende. Du kan mærke, at jeg vil dig og din udvikling på bedste vis. Derfor er jeg din bedste sparringspartner.


Jeg har altid søgt tre ting i livet: Kærlighed, frihed og udfordringer.


Med frihed, udfordringer og kærlighed som mine primære drivkrafter har livet lært mig meget. Jeg har fået og fundet, hvad jeg søgte, og har gennem årene erfaret meget på den konto. Jeg har bevæget mig fra at være en lidt forsigtig teenager, som helst ikke ville skille sig for meget ud fra mængden, til idag at sætte en ære i at være mig. At være ydmyg for og stolt over de mange, særligt kommunikative og relationelle, evner jeg har udviklet gennem mine oplevelser i både privat- og arbejdsmæssig regi.


Jeg tror på verdens sammenhængskraft og på loven om tiltrækning. Langsomt, sikkert og grundigt har jeg søgt at udvikle mig til en stærkere, gladere, sundere, ærligere person. Et evigt mål om at være et helt menneske.


Jeg har en stærk og god intuition, som hele livet har været mit pejlemærke til balance i tilværelsen.


En gammel sjæl i en ny krop siger nogle. Mit store mål er at være en 'klog kvinde' som andre opsøger for at få hjælp.


Jeg kan meget og har mange titler og uddannelser og kurser med i bagagen. Ingen teori er hellig i min verden. Når du kommer til mig, er mit eneste mål: At hjælpe dig på den bedst mulige måde. Så, du går beriget videre.


Summa summarum, så går jeg efter mine drømme, søger mit livs flow og tager fat, også når udvikling gør ondt. Ingen slipper udenom smerte i livet og ingen er perfekte (eller, alle er perfekte når de finder hjem i sig selv - og først da).


Jeg ser frem til at samarbejde med lige præcis dig.

Meditation med undvikling


Du er velkommen til at lytte med


De bedste hilsner

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Anitas


Unikke


Univers


En positiv forskel.
Følg med...          Anmod om medlemsskab (gratis) i 'Anitas Unikke Univers'.

Lad os tales vedVitapark, Vitavej 9,

Indg. A, Plan 4, 8300 Odder


Email: info@anitasunikkeunivers.dk


Mobil: 28740002


Copyright. All Rights Reserved