Foredrag og workshops

Vær hvad du er,

vær det fuldt og helt.

Aldrig stykkevis og delt.

Vær hvad du er, vær det fuldt og helt. Aldrig stykkevis og delt.


Sådan stod der i min konfirmationsgave fra min klasselærer i 7. klasse. Fru Rasmussen hed hun. Lige siden har disse ord været printet dybt ind i min sjæl. Som teenager sad jeg og klippede det ud i bogstaver og satte det op i en ramme på mit værelse.


Sidenhen har ordene boet inden i mig og været med i alle store og små beslutninger livet igennem. Denne gave, det er, at stå ved sig selv 'in god times and bad times' vil jeg nu dele med dig, så du også kommer til at stå stærkere i dig selv.

Har du behov for, at jeg kommer ud til jer og holder et foredrag kan du se de primære emner jeg taler om nedenfor. Foredragene kan også omdannes til workshops, så I får sat gang i nogle processer med det samme.


Ønske om andre emner tager vi en snak om. Det er bare at kontakte mig

GÅ MED DIT FLOW

 

Hvad er dit flow? Hvordan ved du, at du går den rigtige vej? Nogle gange kræver det mod at turde se sig selv og ind imellem løber vi panden mod en mur - igen og igen...

 

Dette foredrag handler om, hvordan vi går vores egen vej og hvordan vi finder troen på, at det også er den rigtige vej. Når du taler med dig selv... hvem er det så du mest tilbøjelig til, at lytte til... er det den positive side eller den negative side?

 

Få værktøjer til, at gå videre.

 

BOOK HER

Anitas


Unikke


Univers


En positiv forskel.
Følg med...          Anmod om medlemsskab (gratis) i 'Anitas Unikke Univers'.

Lad os tales vedVitapark, Vitavej 9,

Indg. A, Plan 4, 8300 Odder


Email: info@anitasunikkeunivers.dk


Mobil: 28740002


Copyright. All Rights Reserved