Healing/Clairvoyance

HEALING MED DE ÅNDELIGE LÆGER

Samme garanti som sundhedsvæsenet

 

Nogle kan hjælpes fri af fx. kroniske smerter, nogle hjælpes til forbedring og få hjælpes ikke. Virker for både fysiske og psykiske smerter.

 

Pris: 1200 kr. 1. behandling. Herefter kun 950 kr. pr. gang - Kan i et forløb kombineres med healing og clairvoyance, hvis du ønsker det.

 

Ring 28740002

 

"Jeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on! Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt."

Jette Flejsborg

 

HEALING

Healing med åndelige læger CLAIRVOYANCE

HEALING

Behandlingen, der bringer dig i balance.

 

Når jeg healer dig, hjælper jeg din egen krop i balance. Når din krop er i balance igen, er den i stand til at hele sig selv. Vi mennesker er selvhelende - nogle gange, skal vi bare have hjælp til at genoprette balancen.

 

Pris: 1200 kr. 1. gang -Herefter kun 950 kr. pr. gang. Kan i et forløb kombineres med de åndelige læger og clairvoyance, hvis du ønsker det.

EN HALV TIME KOSTER HALV PRIS, men vid at der så ikke er tid til samtale.

Ring 28740002

 

CLAIRVOYANCE

Fokus på det vigtigste lige nu.

 

Med clairvoyance kan du undgå mange omveje og dårlige undskyldninger, før du kommer til kernen af det, som er vigtigt at snakke om lige nu. Gå den direkte vej.

 

Pris: 1200 kr. 1. gang -Herefter kun 950 kr. pr. gang.

Kan i et forløb kombineres med healing og de åndelige læger, hvis du ønsker det.

 

Ring 28740002

 

Anitas

Unikke

Univers

En positiv forskel.

 

 

Følg med...

 

 

 

Anmod om medlemsskab (gratis) i 'Anitas Unikke Univers'.

Lad os tales ved

 

Vitapark, Vitavej 9,

Indg. A, Plan 4, 8300 Odder

 

Email: info@anitasunikkeunivers.dk

 

Mobil: 28740002

 

Copyright. All Rights Reserved