Clairvoyance

"Jeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on!  Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt."

Jette Flejsborg
CLAIRVOYANCE


CLAIRVOYANCE


Fokus på det vigtigste lige nu.


Med clairvoyance kan du undgå mange omveje og dårlige undskyldninger, før du kommer til kernen af det, som er vigtigt at snakke om lige nu. Gå den direkte vej.


I clairvoyancen får du sat spot på det, som er vigtig for dig i dit liv lige nu. Du får også råd og vejledning om, hvordan du kommer godt videre.


I clairvoyancen bliver jeg nogle gange kontaktet af en afdød, som gerne vil hjælpe dig. Sker det, vil du blive spurgt om du ønsker at høre fra vedkommende. Er du ikke interesseret i det, beder jeg venligt vedkommende om at gå igen.

I mit medieskab oplever jeg dog at det kan være meget positivt at lukke op for den kontakt, da de altid kommer med de bedste hensigter og en klar intention om at hjælpe dig.


En session varer ml. 50 og 90 min. Der er altid et godt tidspunkt at lukke samtalen på, så du kan gå beriget ud af døren i en god tilstand.


Pris: 1200 kr. 1. gang -Herefter kun 950 kr. pr. gang.

Kan i et forløb kombineres med healing og de åndelige læger, hvis du ønsker det.


Ring 28740002


Anitas


Unikke


Univers


En positiv forskel.
Følg med...          Anmod om medlemsskab (gratis) i 'Anitas Unikke Univers'.

Lad os tales vedVitapark, Vitavej 9,

Indg. A, Plan 4, 8300 Odder


Email: info@anitasunikkeunivers.dk


Mobil: 28740002


Copyright. All Rights Reserved